Trampolinepark

Onze Jumps

Free Jump

Free Jump

De Free Jump Arena is een netwerk van trampolines die met elkaar verbonden zijn. Je kan vrij springen over obstakels van het volledige trampoline park. Geniet van de vrijheid om alle mogelijkheden uit te proberen.

Dodgeball

Dodgeball

Dodgeball is high-energy activiteit, ontzettend leuk en de ballen zijn zacht. Betreed de Dodgeball -Arena - het ultieme Colosseum van de trampoline. Twee teams gooien zachte  dodgeballs naar elkaar terwijl ze over de baan springen. Dodgeball is ook een ongelooflijke training zonder te beseffen dat je aan het trainen bent.

Big Air Bag

Big Air Bag

De Big Air Bag biedt een gigantische zachte landing, terwijl je alle soorten luchtbewegingen kunt oefenen als je van de springtoren of trampoline springt.

Slam Dunk

Slam Dunk

Het Slam Dunk-gebied heeft basketbalringen boven de trampolines, omringd door gewatteerde muren en vloermatten.  Door de trampolines kan je gevoel krijgen van 's werelds beste basketballer.

Foam Pit

Foam Pit

Heb je ooit willen vliegen, maar heb je schrik voor de landing? Dan hebben we hier bij The Jump Factory de perfecte oplossing. Onze schuimkuil/Foam pit is de perfecte plaats voor jou en je vrienden om je luchttrucs, vaardigheden en sprongen uit te oefenen.

Tumbling Line

Tumbling Line

De tumbling line is een lange trampoline waar je verschillende sprongen na elkaar kan uitvoeren.

Slackline

Slackline

Neem je angsten onder de loep en test je balans op onze Slackline. Voor degene die hun balans verliezen geen probleem de foam pit is er om je op te vangen.

Airtrack tumblingbaan 12m.

Airtrack tumblingbaan 12m.

De opblaasbare tumblingbaan heeft een langzame vering en zit op het vlak van sprongervaring tussen de trampoline en de tumblingbaan in. De air- track is ook geschikt voor kinderen die nog niet kunnen turnen en alleen maar willen springen